Kalender

Afbud

Du skal logge ind, hvis du vil melde afbud.

Trops sommerlejr 2018

Dato: 
Ons, 25.07.2018 - Tor, 02.08.2018

Trops sommerlejr 2018

 

Som I måske ved, så har vi i troppen en målsætning om at tage på en udlands sommerlejr hvert 4. år. Da vi sidst var afsted i 2014 er det nu igen tid til at troppen tager til udlandet på sommerlejr i 2018.

 

Tropsledelsen arbejder på at sommerlejren i 2018 går til Irland, hvor der er landslejr for det irske spejdere. (læs evt. mere her: http://www.jambo-ri.ie/). Vi er ikke 100% sikre på at vi kan komme afsted på den lejr endnu, men det er helt sikkert at sommerlejren kommer til at foregå i udlandet.

 

Sommerlejren foregår d. 25/7 – 2/8, men da vi ikke har planlagt programmet endnu, så sørg for at regne med at der måske også bliver brug for nogen dage i den ene eller anden ende. Vær opmærksom på at hvis vi ikke kan komme afsted på denne lejr, men tager et andet sted hen, så kan datoerne godt ændre sig.

 

Lige nu har vi blot behov for en forhåndstilmelding og I skal derfor melde til om I forventer at komme med på sommerlejren.

 

Der skal betales et tilmeldingsgebyr på 200 kr. per spejder for at vi kan melde os til. Hvis vi ikke kommer afsted til Irland, får man selvfølgelig sine penge retur.

 

Vi forventer at lejren kommer til at koste 3.000 – 4.000 kr. per spejder. Den reelle pris er noget højere (8.000-10.000), men prisen bliver bragt ned igennem tilskud fra forskellige sider (blandt andet gruppen og Erik Harefods Venner) og ved at vi laver aktiviteter der kan hjælpe med at bidrage til at prisen bliver lavere. Optjening fra genbrug og julemærker er selvfølgelig med til at prisen bliver endnu lavere for de spejdere der er aktive med det. Da turen som sagt ikke er planlagt endnu kan vi desværre ikke komme med den endelige pris endnu (da den også afhænger af hvor mange vil skal afsted.

 

Da vi hurtigt skal have lavet tilmeldingen, så vil vi meget gerne have tilbagemelding senest d. 4/11.

 

Har I nogen spørgsmål på nuværende tidspunkt, så sig endelig til

 

Med spejderhilsen

Tropsledelsen