Nyheder

Erik Harefod Nyhedsmail - Status på Medlemsservice

 

 Erik Harefod logo Ølstykkespejderne - Erik Harefod Gruppe

 

Kære Spejdere og forældrer

---

Nu er der gået en måned siden DDS tog det nye medlemssystem i brug. Dette har ført til en stor mængde fejl og der er blevet knoklet fra alle sider med at få systemt rettet til. En af de ting som I som medlemmer har været ramt af, var en fejl der opstod når i loggede ind på systemet som pårørende og prøvede at tilmelde spejdere. Af den grund var vi som gruppe tvunget til at køre med åbne arrangementer i en periode.

I aftes kom der en opdatering på systemet der løste tilmeldingsfejlen, så fra nu af vil vi igen bede jer medlemmer om at logge ind når I melder spejdere til vores arrangementer. Dette gælder for nuværende åbne tilmeldinger samt alle fremtidige, grunden er at det gør ledernes administration meget lettere at have deltagere registreret på deres medlemsnummer.

Når i som forældre vil tilmelde jeres spejdere, skal I logge ind med jeres egen profil, fra den vil I have adgang til de spejdere I er pårørende til.

Første login til Medlemsservice

Hvis I endnu ikke har været på det nye system kan I let komme på ved at følge nedenstående vejledning:
Link til medlemsservice: https://medlem.dds.dk Her vælger du at nulstille kodeord
Du vælger din mail-adresse eller medlemsnummer til at nulstille kodeord med.

Hvis der opstår problemer med log ind, så tøv ikke med at kontakte os på medlem [at] erik-harefod [dot] dk så hjælper vi lynhurtigt med at komme godt i gang :-)

Og mens I nu får styr på log ind, kan I jo samtidig lige få styr på tilmeldingerne til de arrangementer der er åbne via vores hjemmeside:

Mikro tur til Experimentariet

Spejdernes Lejr 2017

Divisionsturnering Mikro/Mini

ZOO-dag

Vi ved at der kommer meget information fra gruppen for tiden og at det kan være svært at kapere det hele, men vi håber på forståelse og at I vil tage godt imod vores nye medlems og arrangementsstyrings system.

Spejderhilsen
Ølstykkespejderne - Erik Harefod Gruppe

---

Ølstykkespejderne - Erik Harefod Gruppe er en del af Det Danske Spejderkorps. Vi holder til på Spejderengen, Udlejrevej 9, 3650 Ølstykke. Læs gerne Gruppens velkomstfolder. Find mere om gruppen på vores hjemmeside og følg os på Facebook