Nyheder

Nyt medlemssystem

Erik Harefod logo

Ølstykkespejderne - Erik Harefod Gruppe.

Kære alle spejdere og pårørende. 

 

Ølstykkespejderne - Erik Harefod Gruppe er en del af Det Danske Spejderkorps. Korpset har taget et nyt medlemssystem i brug. Dette system er grundlaget for tilmeldinger til ture, opkrævning af kontingent og til at holde styr på vores regnskab. Det er derfor vigtig at vi har korrekte oplysninger om vores medlemmer.

Hvis du tidligere har brugt login til Blåt Medlem, så kan du bruge de samme login oplysninger til at logge på Medlemsservice

Første login til Medlemsservice

Link til medlemsservice: https://medlem.dds.dk Her vælger du at nulstille kodeord

Du vælger din mail-adresse eller medlemsnummer til at nulstille kodeord med.

Min Side

Min Side må du gerne kontrollere de oplysninger vi har om dig/jer. Du har selv mulighed for at rette til eller du kan skrive en mail til medlem [at] erik-harefod [dot] dk og så gør vi det for dig. Det er dog vigtig at mail adresser og telefonnumre alene anføres på en spejder når det er spejderens egen mail-adresse/telefonnummer.

Opkrævning kontingent

Opkrævning af kontingent sker ikke længere med girokort. I stedet for sender vores system en mail, som indeholder en betalingslink som giver mulighed at betale med betalingskort. På Min Side vil du også have mulighed for at melde et betalingskort til din profil. Bemærk at hvis du er pårørende, skal kortet registreres for hver spejder du er pårørende til. Det svarer til at melde en regning til betalingsservice. Du vælger selv om du tilmelder betalingskort som abonnement, eller betaler regninger hver for sig.
Vi planlægger opkrævning af kontingent omkring den 1 marts.

Med spejderhilsen

Ølstykkespejderne - Erik Harefod Gruppe

 

Ølstykkespejderne - Erik Harefod Gruppe er en del af Det Danske Spejderkorps. Vi holder til på Spejderengen, Udlejrevej 9, 3650 Ølstykke. Læs gerne Gruppens velkomstfolder. Find mere om gruppen på vores hjemmeside og følg os på Facebook