Ølstykkespejderne - Erik Harefod Gruppe

Kontakt

Adresse: 

Spejderengen
Udlejrevej 9

3650 Ølstykke

Gruppebillede Gruppewwekend Aug 17

Ølstykkespejderne - Erik Harefod Gruppe

Ønsker du eller dit barn at blive spejder hos os, eller vil I vide mere om medlemskab, så læs mere eller kontakt os via nedenstående link:

For alle øvrige henvendelser kan gruppen kontaktes via nedenstående mail-adresser:

FunktionNavnE-mail
GruppelederLeifgl [at] erik-harefod [dot] dk
BestyrelsenLena (Formand)bestyrelse [at] erik-harefod [dot] dk
GenbrugChristina / Mikkelgenbrug [at] erik-harefod [dot] dk
VærehareboLeifvaereharebo [at] erik-harefod [dot] dk
KassererLassegk [at] erik-harefod [dot] dk
WebansvarligMikkelwebmaster [at] erik-harefod [dot] dk
GrenAldersgruppeE-mail
Mikroerne6 - 7 årmikro [at] erik-harefod [dot] dk
Minierne8 - 9 årmini [at] erik-harefod [dot] dk
Juniorerne10 - 11 årjunior [at] erik-harefod [dot] dk
Troppen12 - 15 årtrop [at] erik-harefod [dot] dk
Klanen16 - 23 årklan [at] erik-harefod [dot] dk

 

Ølstykke Spejderne – Erik Harefod Gruppe er en sammenslutning af 2 grupper, dels Erik Harefod Gruppe og dels Værebro Gruppe.

Oprindeligt var Erik Harefod drengegruppen og Værebro pigegruppen og 1. januar 2002 slog vi os sammen under navnet Erik Harefod.

I 2006 valgte vi at foretage en tilføjelse til vores navn, således at vi nu hedder Ølstykke Spejderne – Erik Harefod Gruppe.

Erik Harefod spejdergruppe blev startet i 1968 med basis i spejderne fra Stenløse. Fra starten af var der 8 ulveunger og 7 spejdere, som alle havde været spejdere i Stenløse, men boede i Ølstykke. Værebro spejdergruppe startede året efter.

I starten mødtes spejderne dels i private hjem og dels i karlekammeret på græstedgård. I 1969 fik man skaffet barakker fra Teknisk Højskole i Lundtofte, således at spejderne nu kunne holde møder i egne lokaler. Barakkerne var dog kun tænkt som en midlertidig løsning, men det varede frem til 1982 før fik vi den første af de hytter, der nu står på spejderengen – den anden hytte, som var Værebros mødehytte kom til i 1987.

I 1974 købte Erik Harefod og Værebro sammen en grund ved Hove. Prisen var 36.000 kr. Efter i mange år kun at have haft en gammelt ishus på grunden byggede man i 1985/86 hovedsageligt ved frivillige kræfter den hytte, som står der endnu, og som spejderne anvender 4-5 gange om året. Alle spejderne når således normalt 2 ture til Væreharebo, som hytten blev døbt.

Ølstykke Spejderne – Erik Harefod Gruppe er i dag en velfungerende spejdergruppe med ca. 160 medlemmer, ledere og spejdere.

Vi tilbyder spejderarbejde for alle over 6 år og holder fortsat til på spejderengen på Udlejrevej, ved siden af Græstedgård.